راهنمای پذیرش غیرحضوری قبول شدگان

۰۵ آبان ۱۳۹۹ | ۱۱:۲۱ کد : ۲۵۹۶ اخبار
تعداد بازدید:۳۸۵۵

دانشجویان گرامی ضمن تبریک قبولی و ورود شما به دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران ، کلیه اطلاعات لازم برای ثبت نام در این صفحه موجود می باشد و مرتبا به روز می شود.

در صورت داشتن هرگونه سوال با آموزش دانشکده پیراپزشکی داخلی ۳۱۱ و ۲۷۳ تماس حاصل فرمائید.

آدرس ایمیل دانشکده پیراپزشکی paramedical.azad@gmail.com

نشانی جهت ارسال مدارک:

تهران - خیابان شریعتی - خیابان خاقانی - دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران، دانشکده پیراپزشکی

• کد پستی: 1916893813

• صندوق پستی: 193951495

ثبت نام‌ پذیرفته شدگان ورودی جدید- صفحه معاونت آموزشی دانشگاه

دستورالعمل پذیرش غیرحضوری قبول شدگان ( کلیک کنید)

تسهیلات وی‍ژه دانشگاه آزاد اسلامی برای ثبت نام غیر حضوری جدیدالورودها در ایام کرونا / توافق با شرکت پست و سازمان نظام وظیفه

اخذ تاییدیه تحصیلی  بصورت غیر حضوری از سامانه زیر:

سامانه :www.taeeda.ir

مراحل اینترنتی صدور معافیت تحصیلی

چک لیست مدارک لازم جهت ثبت نام پذیرفته شدگان - پست

آدرس دفاتر پستی

نحوه ارسال مدارک (غیر حضوری) برای پذیرفته شدگان سال ۱۳۹۹

راهنمای دانشجویان غیر ایرانی

اسامی دانشجویان غیر ایرانی متقاضی تحصیل در سال ۱۴۰۰- ۱۳۹۹

راهنمای پذیرفته شدگان نهایی رشته های با آزمون مقاطع کاردانی ناپیوسته و کارشناسی پیوسته سال 1399 دانشگاه آزاد اسلامی

راهنمای ثبت نام غیرحضوری

لینک اعلام ذخیره ها در سامانه azmoon

دانشجویان گرامی ، انتخاب واحد توسط آموزش دانشکده انجام میشود و احتیاج به حضور نمی باشد.

زمان شروع کلاسها از همین سایت متعاقبا اعلام می گردد.

در صورت داشتن سوال به آموزش دانشکده پیراپزشکی با شماره ۲۲۰۰۶۶۶۰ الی ۶  داخلی ۳۱۱ و ۲۷۳ تماس حاصل فرمایید.

دانشجویان گرامی به منظور انجام انتخاب واحد توسط آموزش دانشکده، شهریه و هزینه بیمه می بایست پرداخت شده باشد. با توجه به شروع کلاسها در اسرع وقت پرداخت نمایید.

شروع کلاسها از تاریخ  25 آبان ماه  در سامانه دان به آدرس :

قابل توجه دانشجویان ورودی سال ۱۳۹۹

ضمن عرض تبریک برای ورود به دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران, به اطلاع رسانده می شود که کلاسهای شما بر روی سامانه دان تشکیل خواهد شد. برای آشنایی بیشتر با این سامانه ویدئوهای آموزشی مربوط به دانشجویان در لینک زیر را مشاهده بفرمایید.

دانشجویان گرامی نو ورود، با توجه به ایجاد مشکل در سامانه دان ، زمان شروع کلاسها متعاقبا اعلام می گردد. (اطلاعیه 99/08/25)

دانشجویان محترم ورودی سال 1399

با توجه به مصوبه شورای آموزشی دانشگاه مورخ 99/08/26  و همچنین شروع کلاسها، کلیه دانشجویان کارشناسی پیوسته علوم آزمایشگاهی که تا تاریخ 99/08/27 واریز شهریه و خدمات کرده اند، ورودی مهر ماه می باشند و آن دسته از دانشجویانی که  بعد از 27 آبان ماه 99 واریز شهریه و خدمات را انجام دهند ورودی بهمن خواهند بود.

دانشجویان کارشناسی پیوسته هوشبری و اتاق عمل همه ورودی مهر ماه هستند. (در اسرع وقت با توجه به شروع کلاسها شهریه و خدمات واریز گردد تا انتخاب واحد توسط آموزش دانشکده انجام شده و در کلاسها شرکت نمایید)

دانشجویان کارشناسی ناپیوسته هوشبری، اتاق عمل و علوم آزمایشگاهی همه ورودی مهر ماه هستند. (در اسرع وقت با توجه به شروع کلاسها شهریه و خدمات واریز گردد تا انتخاب واحد توسط آموزش دانشکده انجام شده و در کلاسها شرکت نمایید)

دانشجویان گرامی نو ورود

کلیه کلاسهای دانشجویانی که انتخاب واحد دارند از تاریخ 99/08/28 در سامانه دان برقرار می باشد.

آدرس ورود  :

دانشجویان گرامی نو ورود لطفا وارد سامانه دان شده و درسها و کلاسهای خود را چک کنید تا مشکلی نباشد. در صورت وجود مشکل در صفحه اصلی دان، قسمت پایین سمت چپ بر روی کتاب سبز کلیک کرده و با پشتیبانها ارتباط بگیرید و مشکل را مطرح تا بررسی شود . برای بررسی، صبر نمایید تا مشکل به قسمت فنی اعلام و برطرف شود.

( ۳۷ )

نظر شما :