تقسیم بندی مهر و بهمن دانشجویان نو ورود ۱۳۹۹

۲۶ آبان ۱۳۹۹ | ۱۳:۴۹ کد : ۲۷۰۴ اخبار

دانشجویان محترم ورودی سال 1399

با توجه به مصوبه شورای آموزشی دانشگاه مورخ 99/08/26  و همچنین شروع کلاسها، کلیه دانشجویان کارشناسی پیوسته علوم آزمایشگاهی که تا تاریخ 99/08/27 واریز شهریه و خدمات کرده اند، ورودی مهر ماه می باشند و آن دسته از دانشجویانی که  بعد از 27 آبان ماه 99 واریز شهریه و خدمات را انجام دهند ورودی بهمن خواهند بود.

دانشجویان کارشناسی پیوسته هوشبری و اتاق عمل همه ورودی مهر ماه هستند. (در اسرع وقت با توجه به شروع کلاسها شهریه و خدمات واریز گردد تا انتخاب واحد توسط آموزش دانشکده انجام شده و در کلاسها شرکت نمایید)

دانشجویان کارشناسی ناپیوسته هوشبری، اتاق عمل و علوم آزمایشگاهی همه ورودی مهر ماه هستند. (در اسرع وقت با توجه به شروع کلاسها شهریه و خدمات واریز گردد تا انتخاب واحد توسط آموزش دانشکده انجام شده و در کلاسها شرکت نمایید)

( ۴ )

نظر شما :