راهنمای پذیرش غیرحضوری قبول شدگان ۱۴۰۰

۱۴ مهر ۱۴۰۰ | ۰۴:۲۱ کد : ۳۶۵۶ اخبار

راهنمای پذیرش غیرحضوری قبول شدگان 1400 دانشکده پیراپزشکی

دانشجویان گرامی ضمن تبریک قبولی و ورود شما به دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران، کلیه اطلاعات لازم برای ثبت نام در این صفحه موجود می باشد و مرتبا به روز می شود.

- انتخاب واحد ترم اول دانشجویان توسط دانشکده انجام می شود. لذا از مراجعه حضوری در این مورد خودداری نمائید.

- زمان شروع کلاسها از طریق همین سایت اطلاع رسانی خواهد شد.

- نحوه پرداخت هزینه های مربوط به انتخاب واحد در سامانه آموزشیار در دومرحله انجام می شود: 1- پرداخت شهریه 2- بیمه و هزینه های آموزشی. خواهشمند است پرداخت هر دو مورد فوق از درگاه بانک صادرات ، مطابق دستورالعمل موجود در سایت آموزشیار صورت گیرد.

- لطفا مدارک خواسته شده در فایلهای پیوست داخل سایت آموزشیار را به طور کامل تهیه و از طریق آدرس پستی (تهران، خیابان شریعتی، خیابان خاقانی، خیابان عطاری مقدم، دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران، دانشکده پیراپزشکی، کدپستی: 1916893813، صندوق پستی 193951495 ) ارسال نمایید. توجه شود حتما روی پاکت پستی عنوان دانشکده پیراپزشکی، رشته و مقطع تحصیلی قید گردد.

در صورت داشتن هرگونه سوال با آموزش دانشکده پیراپزشکی داخلی ۳۱۱ و ۲۷۳ تماس حاصل فرمائید.

آدرس ایمیل دانشکده پیراپزشکی paramedical.azad@gmail.com

( ۴ )